Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Klinik mata,Jabatan Oftalmologi Hospital Kuala Lumpur

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Monday, October 05, 2009

Klinik mata,Jabatan Oftalmologi Hospital Kuala Lumpur


first time aku kne jangkitan kuman kt mata aku yg cantek nie..HEHE.
Merana la aku hampir 3 minggu,kne time rye plak tu.
so,
aku tpakse jejakkn kaki ke Hospital sultanah fatimah,Muar.
last2 kne p jmp pkar mata.

23/9-kali petama jejak klinik mate HKL.
kad aku yg da komot aku kje kan.

daftar nama sbgai pesakit luar.aku bg surat rujukan dr dokte mahmud.
aku xpuas ati ngn pompuan yg jge kaunter tu sbb kte dokte mahmud tu BODOH. xfaham ape dokte tu tulis jer.da kte dokte tu bodoh.die la ngok ngek.
pk die pandai,da la kje daftar nama patient jerk.ngok!

buat ujian mate.sumpah aku xnmpk pe.enta btl ke x aku sebut nombor2 tu.
then,jumpe dokte mate sowg nie..indian umo around lewat 20 an.
Arghhhhhhhh!!!
mate aku kne korek sbb de slaput putih.
air mate darah keluar,sumpah xtipu.
dokte tu byk kali kte kt dokte mat salleh ensem tu..
her eyes,totally bad!
enta pe yg trok aku pon xfhm.KAKAh.

25/9- first appointment

patient xbpe ramai.tp kebas gak bontot tngu nme kne pgil.
mate aku da sembuh skit.cume ade ketulan dging kecik kt mate kiri.
dokte tny knp.
sbb kne korek aritu le.
smp skrg xilang2.
cacat owh.
>>da le mate aku jd bhn uji kaji.aduyai!

29/9-second appointment
2 dr 4 ubat aku,eh 6 sbnrnye..pnt aku nk titis kt mate.


kali kedua appointment ni,ramai giler owg..
semuanye yg da brumo,aku je teen kt situ.
da le aku ase dowg pk aku gile sbb time aku smp..tgk rmai owg..
aku trus gelak..xtau la pe yg klaka..HAHA.
sah gile.
mamat jge kaunter 3,gatai..
da le muke stok nk kne sekeh jerk.
ishh..nseb bek muke cm Qimie.

5/10-third appointment

xramai owg.
urusan pon kjp je..
YEEEPPPIIIII...
dokte ckp mate da ok..cume xkering lg.
lg stu bnd yg aku xfhm..ape yg xkering..aku xtau..huhu.
tp ttp de appointment nxt wek.

12/10-fourth appointment

JGN HARAP AKU DTG.
mls2.

noktah.

1 comment:

chibi said...

Saya pun kene bende yg same mcm awak.
Ade ketulan sebenarnya disebabkan kite selalu gosok mate tu sbb gatal.
mmg sakit mase doktor korek2 mate tu

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak