Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: a day full of laugh!

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Sunday, November 15, 2009

a day full of laugh!


today is my birthday!
18teen already,but still kid!hee ;)
still childish and wengweng!

time ni dlm diam wan da plan ngn membe2 len tok smbt bufday aku.
mmg gile kot aku kne,ttp happening cm dlu2 wlpn msg2 da lme xjmp.
lpak klcc then jln2 p ts,
penat jln plus gelak2..sakit prot aku owh!


wengweng!mkn time ;)


mkn plus on call,sbb tu dj suap.heee!



mereng ;)


toilet pavi yg bgtu cantek!hihi



Hohoho!merry christmas.gile2..heee ;)



penjaga christmas tree,gaji sbln 1000++ hehe



kekeke,dj the great.lalalala.hihi



mangse keadaan!
yg xleh bla tu ade ke due owg tu leh pose cm tu..
ishhh!da la yg bju itam tu xkne tepung lngsng,ta adil r!
kim lak sdp je p tuang tepung ats rmbt aku,gatal2 rmbt aku tau x!
c wan lak leh wat peace,aduyaiiiiiiiiiii...
kowg mmg gilerrrrrrrrrrrrrrrrr!

da pnuh ngn tpung tu,dj anta blek.
dala bwk moto cm nk kjr uma aku,kot2 uma aku lari agknye..heee!
tergelak2 aku dgr lawak dj spjg pjalanan blek.
smp je uma,trus mnd gpon kne ujan.
then family aku sediakn mkn2 skit tok aku ngn abg.
tiap2 thn aku akn smbt bufday ngn abg aku skali sbb die lahir 13 nov.
jimat ckit.hee


kek yg abg aku blnje.xde pix potong kek sbb abg aku xnk ptg skli ngn aku.
malu la da bsr,heee ;)


ni plak sis aku buat sndri,dsbbkn xde spe nk mkn..ma
swoh bg kak ogy aku yg kbtln bru2 ni bufday die.hee.
sdp tau,kak ogy ckp ;)

thnx to all yg wish kt aku.
terharu sgt! ;)
thnx wan coz plan sume ni.
thnx saki sudi join wlpn kne blek poli kol 3.
thnx anis join skali wlpn tga pokai.
thnx sil blnje mkn.
thnx ameng sngp dtg dr seremban.
thnx kim join jgk wlpn nk spm.
thnx zik,bling tepung kne mate aku.hee.
thnx dj,anta aku blek uma dan wat aku gelak.
thnx kimi sbb spend time ngn dak2 mereng cm kami.
thnx u so much,im really happy spending time wif u all.
really touch!

p/s:thnx wan 4 ur gift!cantek ;)



1 comment:

Ira Lee said...

no biggie la sygss.
bff forever and ever okeyh.
:))))))

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak