Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: ini rasa aku sejujurnya*

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, October 15, 2010

ini rasa aku sejujurnya*

BESTIE?
ingat lg masa mula2 kau ngn aku ckp sal ni?
yg aku ingt,kau kte..kite jd bestie k hana?
kau ingt lg tak?

masa aku ade problem dlu,kau yg nasihat aku.
mcm2 lg kite share..
mybe aku xleh nak ingt sume..yg aku ingt kau bek sgt ngn aku..
aku xkan lupe stu perkara,perkara yg btl2 aku hargai pertolongan kau.

aku xtaula kau amik kesah tak bile dak klas mgata mcm2,aku tau mst ko ade jgk skt ati dgn dowg.
tp bg aku dowg xtau ape yg kite same2 wat..friendship antara kite.sikit pon aku xkesah ape dowg nk ckp.
aku tau ade yg mgata aku just gunakan kau,aku pon xtau ape ko ase.klu ko pon anggp bnd yg sme,aku mintak maaf sgt2.
klu kau ingt masa kite klua kt BB mase cuti sem,sume yg aku bgtau kau,rahsie terbesar aku.

tp skrg da xde lg mase tok aku kau lepak sme2,last aku epy bile ngn kau lepak ngn kau time kite pegi melaka.
wlpn ade bf aku,ade kwn kau aku.aku thnx sgt ngn kau sudi overnight ngn drive pegi sane.kau jgn pk aku tak hargai sume tu.
maafla wat kau ssh.

ada benda yg wat aku terasa,sakit hati skrg.bile aku terkenangkan hal ni.aku menaip pon mgalir air mata.
antara kawan ngn kau,bestie aku.kawan perempuan,kau lelaki.due2 aku syg,syg sgt2.tp knp kwn tu xpenah bgtau aku ape2 pon hal mengenai kau.kau pon senyap sepi xpenah ceta apa2? sapa aku bg kau? kau kate aku sahabat dunia akhirat. baru aku tau aku sape!

mmg aku nmpk tak kesah sal ni sume,mmg aku xtego kau dlm kls.
aku wat sume ni pon sbb nk jage ati kowg.kowg byk tlg aku.tp jgnla sisihkan aku smpkn kwn yg lain perasan.
"smp bila kau nk ktowg pk perasaan sue?" smp skrg ayat ni terngiang2 dlm pale otak aku.
kau tau kenapa klu kau pandg aku,aku tunduk pndg tmpt lain??
aku cuma xsanggup nak lukakan ati sape2.

biarlah kowg xtau ape sebenarnye yg aku ase.
aku da lme sbr,kau kte aku slh fhm.
aku xtau ape sebenarnya,byk sgt rahsia antara kita sume.
aku sendiri pon xtau nak jwb bile dak2 tny mane aku pergi dlm seminggu sehari je nmpk aku padahal blik wing sblah2 je..
bknnye tiap2 mlm ade klas,cume aku xnak luangkan mase dgn owg2 yg byk berahsie ngn aku.

aku just mampu mintak maaf klu ape yg aku wat slame ni slah.
apa yg aku asa ni salah,tolong bgtau.
 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak