Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: saya ase saya ta suke awak!!

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, March 04, 2011

saya ase saya ta suke awak!!

paling benci orang yg suke copycat okey!
sume benda nak same.
klu die suke photography,kau pon suke.
die suke coklat,kau pon suke.
die join group nie,kau pon dgn ta malunye join jgk.
suke japanese korean kau pon nak jgak.
penatla aku tengok kau camtu..
sayang betol kau kat die smp nak tiru sume !
aku paling ta suke kau nak samakan aku dgn girl len,
apa kau pk aku same macam kau ke?
tension la tgk kau camni.
suke one guy pon tunjukla diri sendiri ta payah nak usaha jadi macam die.
tau ta ?!
wat tambah dosa je mengata kau.

jeung-o !


notaciknertysijariconteng: jgn buat diri sendiri nmpk bodoh depan org lain,okey!

No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak