Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: habes madu dot dot dot

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Tuesday, April 05, 2011

habes madu dot dot dot

haaa..korang mesti tau pepatah habis madu sepah dibuang kan?sepah tu ape ye dear?HAHA.sengal jugak aku nie.aku ase si penyemak kertas spm bm 2008 mesti silap bg markah kat aku smp dpt A1.hehehe.tapi aku nak tukar bole? aku nak tuka jadi cam gini, sudah tak function buang dalam tong sampah? ha?ape merepek nie. Pasni kite makan kerepek ok. +_+

okey,ini dia madu dengan sepah nye.
(sepah tu sarang die upenye.HAHA)

cam gini la cetanye,bila aku buat baik ngn orang,bukannye die nak blas dgn baik tp teeeettttt. mmg ****. aku ta cakap sume orang yer tapi ade la sesetengah org tuhhhh. aku jugak tak bermaksud aku harapkan balasan yg baik ble aku da tolong orang.bukan bukan cume aku nak org tu hargai...at least ok.masihkah kau ingat wahai si pemilik mata coklat??.mustahil la kau ingat.yang kau tahu marah marah dan menyalahkan aku aje pastu cakap kau da mati. BAGUS sgt okey.

Kawan aku,jmah slalu cakap aku baik selalu sgt bagi muka kat org.buat baik pon salah? nak aku jadi setan cam neh?
''ensemnye'' aku kalau camneh ha.

time sekolah dak klas pgl aku nerd.aku nerd ke?wahhh,ta tau ke aku kaki ponteng kat skola tue.HAHA. ponteng klas add math saje la.lepas aku asek jadi baik jela aku brubah jadi nakal.nakal aku bertempat la. dari situ jgak melekat perkataan 'nerty' kat aku. apa itu? nerd + noty. itu la die.tapi sekarang lain,ape benda jahat yg org buat kat aku aku sabar je.myb ALLAH  jadikan aku girl yg penyabar kot.tapi klu aku mrh,sume org diam..gunung berapi pon ta marah cam aku.HAHA.
aku TAK SUKA, org lain burukkan sesama sendiri,bg aku susah/miskin/jahat/shit mane pon org tue..jgn nak mengata sbb kita tak perfect. dan aku terlalu benci membaca kata kata kesat "dah la jantan tue miskin,perangai macam sial". kau baik sangat ke?kau kaya sgt smp bole salut batu nisan kau dengan emas?
oppps! sorry to said. Terjujur pulak.
aku ase aku dah cukup besar utk fikir ape yg baik yg buruk. so,bg aku..aku ta kesah org tu nak buat ape pon.just aku doakan die berubah sabar dgn ape yg jadi bukan menyalahkan aku. opps! mungkin mak aku lahirkan aku tok buat hidup kau susah kot ! boleh camtu? silap la kan.hidup aku akan jadi lebih bermakna kalau aku tak pernah kenal sape kau.moga kau bahagia dunia akhirat ye si pemilik mata coklat.ikhlas!

notaciknertysijariconteng: baca dgn tenang okey,pastu tayah nak cakap ape ape.berhenti cari aku!

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak