Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: kenapa kenapa kenapa ?

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, April 15, 2011

kenapa kenapa kenapa ?

kenapa nak marah pulak?

marah sebab tak save number,erkkkkkkkkkk.
bukan bukan delete number *****.
asa macam nak nangis!

mesti die macam nie.
emo betul la die tue.
first time die macam nie,boleh pulak cakap..
saya tak sayang die...
adoiiiiiiii!

saya yang confuse then tak tau mau pujok macam mane.
memang fail bab pujok lelaki.

ble saya dah bgtau alasannye ape...
terusla die persoalkan alasan tue...
saya apa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
asa serba salah tahap karma.

wahai *****,saya sorry sangat sangat la.
janganla emo sangat pasal hal kecik je.
saya sayang awak jugak la!
awak kan adik kawan baik saya.
sama je ngan abang awak.




No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak