Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: wartawan tak bertauliah ? ? ?

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Thursday, April 14, 2011

wartawan tak bertauliah ? ? ?

tajuk macam nak mintak pyepak wartawan wartawan kat malaya nie kan.HAHA.
ptg tadi sy dok sok sek sok sek dgn fariez-student masscom Uitm Melaka .. kenal die lama jugak la.
komen punya komen la kan terkeluar pulak pasal wartawan wartawan nie.die leh dok kate saya suke membebel so boleh la jadi wartawan and join masscom.menarik kan?saya mmg kuat membebel.ehhhh,dalam blog je :)
kalau bak idea mau kenakan orang nahhhhhhh...

hehehehehehehehehehehehehehehehe ^_^
lukis guna paint dgn mouse yg suka lari.nak gune Pivot mne la saya tau.
maklumla belajar Computer Sc ta abes.

sesi temu bual wartawan gila glamor aka tak bertauliah ngn artis paling popular 2011.
sila gambarkan wartawan tue saya,artis tue fariez ;p

wartawan: tahniah atas kemenangan anda malam ini.
artis: terima kasih,saya mmg patut dapat anugerah ni.       <---pasan
wartawan: (dlm hati) aku lagi glamor okey.
wartawan: apa perancangan anda selepas ini?adakah anda akan terus berusaha utk meraih sekali lagi anugerah ini?
artis: owh maaf ye cik wartawan..saya tak perlu berusaha sbb saya mmg tau lagi 10 thn pon saya lah artis yg paling layak terima anugerah nie.
wartawan: riak sungguh..ehhh,maaf.jadi apa yang anda akan buat dgn duit yg telah anda menang tu? banyak 10 ribu.
artis: saya akan buat parti dekat tasik Puchong bersama kawan kawan serta para peminat.
wartawan: (ada peminat ke?) owhh begitu,terima kasih atas kesudian anda utk ditemu bual.
artis: terima kasih je?bayarlah.
wartawan: sabor jela.

itu sahaja idea yang terkeluar.HAHA.banyak tak saya merepek.jangan marah ye riez,main main aje.
bosanla,tak tau mau update ape.tolong support saya jadi wartawan tak bertauliah yer.kekekeke.


T_T


1 comment:

Anonymous said...

hahaha..wahh~ klaw wartawan nie yg interview ,i t0k s0h byar..i s0h dye benti keje,pastu wat keje lain ..hahaha ^_^

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak