Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: wooooww! superrrrrrrb.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Sunday, April 10, 2011

wooooww! superrrrrrrb.

moshimoshi!..selamat pagi.
 mau cakap yg aku JELES bila nampak sorg awek nie bawak motor kawasaki.
nampak megah bila die bawak laju tahap harimau bintang kalah mat rempit seangakatan semua.
punyala syok + shock mengusha awek tue bawak motor yg cukup...
perhhhhhhhhhhhhhhhhhh,superrrrrb!
aku nak jugak!

sis tue,aku xnampak cun mane sbb die pkai helmet tutup muka.
yang pasti badan mmg cantik dgn rmbut pjg kale emas.ehhhh.perang la.
die tunggang scrambler tau.HOT betul.

macam ni asenye,kale hijau.aku pon tak sure model ape.yg pasti Kawasaki la.



Kawasaki Ninja 250r.

yang ini mmg menjadi idaman la kan,tp mmg harapan abah aku bagi beli motor nie.
baru je cakap mau tukar motor ego yg dah bercalar dek adik aku jatuh cium tar tue dgn Naza GTR 170xr TERUS TUKAR TOPIK lain.
yelaaaa abah,tak boleh takpe.

^ idaman saya.
ini Naza GTR 150S. dpt ini pon boley.kale putih lg smart.
ishhhhhh jgn nak berangan wlpn abah bagi ma mst xsetuju,105% tak setuju.
walaupun abah kate tak mahal around 8k yg 150S tu kurang skt harganya..tp ma ttp ta bg.
ma kte "takkan nak bwk moto tue pg skola dgn pkai bju kurung,amik Ego S aje la.nak ke tanak?klu tanak nek bus je pg skola"-statement ma aku yg still aku ingt smp sekarang.
aku sempat menjawab "pegi sekolah bawa moto abah aje ta boleh?".
mestila ma aku tetap kate tak boleh.HAHAHA.
aku pon telah membawa Ego S selama 2 thn. ^_^


Gilera 50 Runner-yg ni la sejenis skuter yg aku suke sejak 2005.mmg die kua thn 2005.
abg Wan,yakni kawan abg aku larhhhh yg telah bebaik plus bermurah hati utk bg aku try moto die nehhhh.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,laju tahap karma owhhhhhh.
tapi harga die,mak oiiiiiii......bak kate abg aku boleh buat payment keta dik oiiii.
then abg slalu ckp,"kau nak dik?bak sni 10k.abg belikan dgn penuh kaseh syg."HAHAHA.
abg Wan kate alat ganti susah mau cari then skuter cpt rosak la dik.
itula cetanya.

aku mmg rawk skit,ehhh bukan skit byk.tapi aku sopan.hahaha,pasan btl cik nerty nie.
jiwa aku kental la.HEHE.mmg suke bnd lasak. dulu aku sk8er okey.
Avril Lavigne tu akk aku.kahkahkah.
tp skrg aku da bsr,so lembut lembut skit.hikhikhikhik.
walaupun abah ma aku tak bg tukar beli motor Naza Gtr tue,tapi aku tetap sengeh bli abah kate :
"takpe kak,nnt abah belikan keta je.okey."
hehehhehhe.hohohohoho.kekekkekkeke.
akak nak satria mcm abg jugak!


notaciknertysijariconteng: banyak betul membebel.heeeeeeeeeee

2 comments:

cik kia said...

wah,kite adik beradik la sebab avril lavinge tuu kakak cik kia hehe ;)

cik nerty said...

haha.myb kte adik bradik tpisah nie ;)

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak