Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: cerita BESTIE & ADIK :)

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Sunday, May 08, 2011

cerita BESTIE & ADIK :)

*moshimoshi*
okey,today nak ceta pasal kawan baik aku amirul shafiq si kucing nakal tue.
HAHA.
ehhhh,jangan lupa mie if kau baca post ni,suwoh adik kau baca juga.
penting sebab cerita mengenai korang berdua.kekekekekekeke.
************
 (alaaaaaaaaaaaa,takde pic korang sme,yang ade aku ngn fami,aku ngn mirul! so tak letak)
mana kenal dia ni?aku mula kenal die masa masuk Uitm Segamat.ehhhhhhhhhhh,ingat aku layan ke budak budak laki kat kelas tue.sungguh aku cakap,dorang cam tak best.HAHA.sorry guys,mmg betul pon tapi lama lama kenal.happening tak hingat! tapi tapi,aku tak pernah pon dok melepak ngan kucing nakal ni haaaaa,dak pompuan cakap die comel.comel ke kau kucing?HAHA.sbb kau aku cakapla yeeeee.sayang jugakla kite mula rapat ble dah nak final exam kan kan?best jugak ble gado ngn kau kat fb tue.msg msg.tapi kan aku tak ingat mne dapat number kau.*kelakar* aku gelak sorang sorang.

ari ari pergi kelas nampak kau kan mie?mmg la dah kate satu kelas,muke seyes je ble blaja kunun fokus la tue.macam aku tak tau fikiran melayang ingat awek mane tah.HAHA.seyes cakap,masa aku nampak gambar kau dengan adik kau,si budak comel bernama fahmi.."oittt,abang ensem! ngorat bole?" HAHA. tapi adik die da..mie ni nampak manje kot sebab tu aku ingat fahmi tu abang die adik.

actually,aku ni jenis susah nak rapat ngan budak lelaki.nak nak dorang ni layan aku sebaik mungkin,RIMAS.
nie ayat je lebih,aku mesra alam bahkan aku asa ramai lagi kawan laki dari pompuan.si kucing ni the best boyfriend yang aku penah kawan. baik tak hingat! mula kenal adik die,nak tau ape ati aku kate ble first tme jumpa face to face dgn fahmi nie? "die ni poyo la" tau ape die cakap lak "akak ni cam kasar la,jalan pon gengster" ehhh,betul ea fami cakap cmni? tak ingat la.sorry,ingatan sejenak.

sekarang makin rapat,setahun setengah ea mie?
aku tak kre specific sgt.HAHA. yang pasti korang due best.best sangat :) dah lama aku tak jumpa dorang dua nie,masing masing bz.

nak tau?dorang nie suke sangat JEPUN. aku pon tak tahu kenapa. korea pon layan,kadang kadang aku tak faham pon ape dorang ckp kan.HAHA. Kamen Raider lagi lahhhhhhh. yang aku ingat aku dengan muke sengal pandang fami ble die cakap "saya bukan lelaki,saya bukan perempuan,saya adalah kamen raider" grrrrrr.rasa mcm nak sekeh je die time tue,tapi tak sampai die tinggi aku pendek. ^_^ 

si abang mesti bawak "awek" aka DSLR die ble kua.snap pic sampai lebam. sorry la aku malu nak pose lebih.aku kan pemalu.kahkahkahkah. fami pulak klu aku jumpa die mesti pakai jaket..semart la you! *tak suke lelaki selebet*  sekali tengok dah macam kembar dah dorang nie. tapi perangai paling kontra.. mie tak senang terasa tapi fami..sgt emo macam aku. ble mie tak mudah terasa aku pulak yang emo.HAHA. 

si amirul dan fami, aku sayang korang dua mcm aku sayang family aku kawan kawan aku yang lain so tak payah nak pertikaikan asa sayang nie ea..kang tak sayang baru tahu.HAHA.dah tu tak nyah cakap or pk aku akan tinggalkan korang ke ape.gila la aku kalau wat cmtu. ingat aku dalam doamu..ehhh,tbe tbe.kekeke.

dah la,nak type macam macam tapi bb ni cam sengal je.wat aku marah je. jiwa kacau la,tolong ceramah aku skit.HikHikHik.

lots of love : cik nerty

2 comments:

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

aww~,trharunye post psl ak.thnx babe
syg kau jugk
=)

cik nerty said...

sajeeeee. wc :)

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak