Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: fact - this is reality !

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Sunday, May 29, 2011

fact - this is reality !


I'M NOT SINGLE!

ehhh,bukan bukan.

I AM SINGLE!

sorry silap status pulak.HAISSHHHHH!
ini realiti bukan fantasi,bukan rancangan tipu tipu atau wa kena beb..
ini seyes benar lagi nyata!bukan cerita maharaja lawak okey.

aku nak tegaskan sebab dah naik rimas dan aku berharap si bakal cikgu tue baca post aku..
yang aku bukan gf kepada seorang perempuan atau seorang lelaki
pondan ataupun tomboy.
tapi aku HANDSOME. errrrr,tbe tbe. (suke ati je)

aku tak suke orang sibuk tanya..
"awak ade bf?ke gf?"
bongok la tue kan.
dah sah sah aku yang tak chantek ni mmg takde bf pergi tanya pulak.
mmg lah stts relationship aku kat fb aku buat open relationship dgn atiqah azura..
die ni kawan aku der,wa suke suke je.suke ati la kan tu pon amik seyes.
sapa yang tanya tue mmg nerd abes lahhhhh! *salute spring*

okey,si bakal cikgu sorang ni dok sibuk msg aku..

rindu rindu bagai! aku bukan awek kau lahhhhh!
walaupun aku takde bf,aku tak sukeeeeeeeeeeeee!
aku mmg sengaja post kat blog bagi kau baca then tak kaco aku lagi.
(nampak tak yg aku dah naik menyirap ngn kau?)

kalau kau tu kawan baik aku nak sayang sayang ke rindu rindu ke,teruja gak aku..
ni kau..kau baru je nak kenal sape tu suhana nerty lahh.
aku hati kering tau tak??
kalau aku sayang sorang sorang jela aku sayang.takde due takde tiga.

tak perlulahhhhh nak berharap sangat..
sbb aku tak mampu nak bagi rasa sayang.nak bercinta lagi lah aku was was.

harap maaf.
sekian terima kasih.~~
 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak