Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Pirates :D

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, May 27, 2011

Pirates :D

holllaaaala :)
aku sebenarnya tak tau nak ceta sal ape,tapi nak kata POTC best !!
aku dah tgk pirates dari first lagi tapi harap maaf aku tak ingat sangat jalan cetanya.HEHE.



Last week aku pergi tengok KONGSI,well tengok si Shaheizy Sam tue..sekarang sambung tengok dekat astro first. walaupun ceta takde motif tapi aku tetap nak kate ceta die best,buat aku gelak.tengah tense mmg patut tengok.HAHA. lu langsi lu mati,ayat langsi je.kahkah.

this week,rabu wayang lagi..kunun nak tengok Pirates lahhh sekali beratur semua tiket FULL,ase nak menangis je kan! yang tinggal midnight,aku boleh je tapi sebab cous aku si farah tue mmg takkkkk la jawabnya.dah alang alang sampai WangsaWalk tue tengok jugaklah ceta Priest. best mmg best tapi aku geli tengok langsuir takde mate !

arini jumaat kan? plan last minutes pon jalan jugak. aku bengang sbb kol org TGV tak angkat..nak booking tiket act. naseb la sampai sampai ade tiket pukul 4.50.layannn jelahhh.orang belanja,rezeki jangan ditolak hehehehe.akhirnya dapat jugak tengok jack sparrow tue..btl tak aku eja?hikhik.beriya sangat si farah nak tgk.

mermaid ngan priest..nonsense je aku ase!
okey,tu ajelah.
amirul shafiq,aku dah tengok next movie aku tak ase boleh tgk
akaun aku dah betul betul tak stabil.HAHA.


4 comments:

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

alaaaaa.....
sj je la tu kan...
ok2,ak blanje cm biase...
=)

cik nerty said...

haishhhh.jangan !
asek kau je blanje aku.
aku mampu blnje dri sendri lah.HAHA :)

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

tah npe ske sngt ak blnje kau.
haha.=)

cik nerty said...

untunglah aku kan?HAHA.
simpan duit kau tok awek kau lah kihkihkih ^____^

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak