Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: six days more!

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Sunday, May 01, 2011

six days more!

burok pulak orang lidi nie!

huyeahhhh huyeahhhhh!
six days more.

wahai badan,kau akan berehat tak lama lagi.
nampak sgt pemalas.
kekekeke.
ruang legar otakku akan kembali tenang setelah 6 ari berlalu.
tidak sabar rasanya!

6 perkara aku bentak dlm hati aku tiap ari!
  1. asal kau nak memekak kalau student kau tak faham?terangkan elok elok tak bole?ngok ngek!
  2. swoh student tepati masa tapi kau lambat tak ape?law kau best sgt!
  3. swoh aku jadi peramah if ade customer dtg..kau ade ke time aku layan dorg?alamak kau,mmg wat aku ase nak baling je stepler dlm laci ni ha!
  4. klu aku isi form salah kau nak bising bising,nak salahkan aku pulak.dah kau cakap mcm s**&&^^$%#,mmg r aku tak faham! dah tu ckp membazir je kau fotostat borang tu sume lah ape lah..kau ingat aku tak mampu nk bg sen kat kau?alaaa,kau swoh aku type form office kau ni guna lappy aku ade aku kesahhhhhhhhhhhh??????office kau ni bapak aku punye la!!!!
  5. aku slalu bisik dlm ati "patutlah anak kau xnak keja ngn kau smp buka cawangan lain,asek marah je memekak tak tentu pasal..dua dua sma,bapak borek anak rintik!" <-- btl ke?
  6. if ade student cakap die dtg xde orang kat office ni,nak kate aku ponteng keja la??aku buka office ni lambat?tgk skit jam kau tue.aku blek uma pg toilet la ngek!uma aku lima langkah je dari office kau ni,tak pernah pon aku nk wat bnd bodoh ni.klu aku nak,baik aku tayah keja kat sni haaa.ingat aku adap sgt????
ehhh ehhhh,mmg kau pakcik aku.
aku kre hormat la kat kau sbb aku tak ckp bnd ni sume dpn dpn kau.
aku sabar je kot,klu aku tak sbar dah bla dari awal lagi.
mmg patut pekerja2 kau sblm ni keja kjp je ngn kau.
sepatutnya aku benti tga bln 5 tapi sbb aku dah malas dgr kau punya $^#^@#@^@!))*&^ tue.
bek aku blahhhh sblm gunung berapi aku kuakan lava merah api!
nak je aku benti arini,klu bkn sbb abah aku..mmg tak r nak kje ngn kau ni.
next next tme walau cmne pon jangan kau mimpi aku nak kje ngn kau.
rela aku xde income dari keja ngn kau.
blood pressure boleh naik setinggi KLCC!

nota jari : tekanan akan berakhir!

5 comments:

Imran Mazlan said...

garang mak aih.. ;P

cik nerty said...

klu org langsi ngn aku,
mmg la aku garang..if kau.takdela ;)

mya said...

erk.. baru ku tawu cter sbnrnye. ahaha. mmg doe, die bg arahan mcm pe tah. aku un ta phm. haihh..

Muhammad Syafiqqullah said...

pergh aku pon kadang2 tak tahan dgn dia..mcm ape ntah...haha..
by the way kau kene lepaskan jugak bende nih...karang meletop kepala otak tuh..haks!~

cik nerty said...

hahahhahaha..ape ape la korang ni..
aku akan lepaskan tension ble hang out ngn imran hehehe ^_^

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak