Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: i love a stalkers.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Tuesday, July 19, 2011

i love a stalkers.

b'coz i'm a stalker too :)

" A stalker will look for any kind of attention, positive or negative.
a vast majority of them don't see themselves as a stalkers. " Jill Mc Arthur.

ada stalker? best ape. hehe. nampak tak ke'hot'an korang? kahkahkah.
aku suke stalk orang lain takde niat buruk pon just suke suke je amik tau. nak nak if someone yang good-looking at all. klu rupa je good perangai tak maaf la ye ^__*

macam mane nak kenal si stalker? ni pandangan aku je ea.

first, dia add dan tak banyak komen kat wall korang. paling tak pon dia just like if korang post "thanx add" kat wall die. klu tak langsung tu mmg biadap namanye. hekhekhek.

second, rarely updates status or DP dorang. wujud macam tak wujud sgt lah.

third, mula add kawan kawan baik korang. yela wehh,nak stalk kan? mst la kena act cmni,bru la tau semua sal korang dari akar umbi. ha?

then ,kalau dia update status mesti yang komen tue orang yg korang tak kenal. dia pon tak kenal. ha,faham?

paling "bertuah" kalau korang dapat stalker yang komen post korang yang dah berminggu minggu berbulan bulan . nampak tak yang dia sayang korang? yukkk!

sudah add, tak tegur, wat tak tahu je. ada masa dia akan bertanya pasal korang. slow slow katekan. usha update korang diam diam. korang tak tahu kan? tp last last korang akan di delete dan  die block sebab? dia dah puas stalk korang tak pon sakit ati. HAHA.

itu jela. rasa rasa ade stalker tak? hehehe. bukan artis je yang ade stalker,mungkin korang pon ada. hidup bersosial mmg la cam gini. seronok ape. :))

 kalau rasa tak suka di stalk. delete la orang tue macam aku selalu buat. wat semak je kan. lalalala ^__^

3 comments:

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

ak x kna delete pon.haha

cik nerty said...
This comment has been removed by the author.
cik nerty said...

kau tu stalker kesayangan mmg la tak kena delete.hihi

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak