Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: menu lain daripada ari-ari biasa(:

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Sunday, August 21, 2011

menu lain daripada ari-ari biasa(:

assalamualaikum(:
arini sudah 21 ari kite pose kan.alhamdullilah.
dah due tiga ari jugak tak update belog nie.
mood kurang okey -.-'
tapi arini best!

sebab dua orang anak dara berkerjasama masak kat dapo dengan ma(:
yeaaaahh!
disebabkan menu agak complicated nak masak so perlu dibantu,adik pon join jugak.
kakak je takde sebab dia kje,sis saya workaholic ahad pon kje!
menu ape ari ini??
mengidam nak masak sendiri nasi ayam penyek.
tapi bukan ayam tau,burung puyuh(:

burung puyuh fave saya.yummmmy!

ini dia nasi burung penyek (:

selalu makan dekat AP ayam penyek takpon pergi gerai makan ibu Lis,
even gerai makan ibu Lis sangat la dalam kampung tapi tetap cool sedap tu pasti(:

first time masak makanan nie,sebelum ni tak penah buat pon.
makanan dari seberang kan so takpandai la nak masak.
nak resepi?
google je ^_*

yang best pasal menu ni nasi dia macam nasi ayam alaaa,mcm makan nasi ayam tu la.
abang kate sedap,nak bodek aku la tue!
kak long cakap,kenapa tak mintak resepi sambal dia?aku minta dari chef dekat surabaya aritu.
haha.
sampai mcm tu sekali ye sukenye makan ayam penyek ni.
makan dekat restoren harganya MAHAL.
sebab bagi aku menu ni simple.

nampak tak aku demand?
okey dah.

nota jari : saya sakit ati,awak sakit ati tak dgn saya? -.-'

No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak