Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: 11.11.2011-jom tunang ;)

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, November 11, 2011

11.11.2011-jom tunang ;)

title post mengelabah taksudah. muahahaha. main main je.

hai! assalammualaikum.

act tga lapar nak mampus ni plus sakit perut akibat masalah tet tet tet.
housemate!  cepat la pg masak,taklaratdah nie. :(
tbetbeje.

bosangilaapaakunaktypesebenarnyaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee! HAHA.

memang takde sape pon yang bace post aku nie tapi aku punya suka la nak cakap sorang sorang.peduli plak aku kan. sah la aku mereng skit sejak belajar banyak bahasa dah confused mane satu english mane satu arabic,naseb baik bahasa rojak aku still A++ kekekeke.

nie post merepek meraban je,ade kerepek atas meja makan tue,tapi aku xrela nak kunyah ade byk kacang plus berminyak. well,cik nerty mmg cerewet gilak nak mampus punyalah jaga kesihatan padahal jaga muke yang mcm kuali penuh minyak tue. muahahaha. oit green tea,kau dah sejuk..pg jadi panas sekarang! sah gila.

okeylah now seyes!

hati aku sakit hati aku remuk,kau ade tahu? ehhh bukan bukan. main main je nie.

sebenarnya kan sebenarnya sebenarnya aku tak tahu nak type ape.
HAHA.
okbai./blehsepakakuklujumpadekatts,dekattsjetaw!

nah satu pic utk kau.

kau sama dengan kau lah.
(kau = kau lah)

p/s : kau a.k.a aku punya tet tet tet.

(tet tet tet = aku punya suka)

happy merapu.
merapu = ikan kerapu
sedap dimasak sweet and sour plus bitter.
bitter tue kne tolak sbb aku tipu je.

meh aku ajar add math skit.

ego kuasa dua darab ego kuasa dua = ego kuasa empat.

senang je kan takkan xtau!

ego kuasa empat = kau!

dahla gila. byby.



pix ade kena mengena.

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak