Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: EKSTIVAL 14: AKU YG EXCITED!

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Saturday, November 26, 2011

EKSTIVAL 14: AKU YG EXCITED!

hye assalammualaikum ;)
dah agak berabuk jugak belogretak aku nie,lately bz skit blaja bahasa. HAHA.
sekarang nak update skit pasal Ekstival.

masjid al-azhar dari parcel :D

EKSTIVAL?
wat the hell nye ekstival nie.
aku pon taktahu sebenarnya ni first time aku dengar. heee.
EKSTIVAL ni majlis sempena Konvokesyen SIIUC.
best.
banyak event yang ade.

tapi aku pergi due event je. 

-Talk Hijrah Cinta : "  Mengelola Cinta tanpa diSelubungi Dosa "

event pertama (;


talk Hijrah Cinta ni dihadiri oleh para panel yakni Ustazah Asni Mansor dan Diana Amir, tu yang semangat and excited nak pergi. selalunya ari ari jumaat dah sampai rumah. haha
hihi. sempat lagi pose sblm start.

disebabkan datang lambat sebab silap audi,tpaksa duduk baris belakang so gambar pon jauh..nak jelas 
sila klik utk pertumbuhan gambar . hakhak

tengoklah bertapa galaknye mereka menyerbu Diana Amir nie, aku sbg wartawan Oasis terpaksa mengalah dengan wartawan wartawan Melodi. Hahaha. takdapat amik gamba dgn die -.-' tp takpe dapat ckp n salam die. Heeeeee.

okey dah tgk gamba rite? skrg ni plak sikit tentang intisari drpd talk hijrah show nie,
yg aku ingt lah. yg paling penting..

KLU DAH ADE CALON DAH RASE SESUAI, NIKAH JELA. haha
Kawen muda seronok jugak tapi aku takde pakwe -.-'
ehem cakap tunggu die abes degree. AKU TUNGGU,asal lak aku yg tggu kau la kne tggu aku. hahaha.

dan
amalkan baca Yassin lps solat subuh. InsyaALLAH segala pemintaan akan ditunaikan ALLAH so mintakla nak jodoh yg baik baik ensem ke. hihi

tiga dah berpunya,aku je single but unavailable ye. hihi

second event.

-Bbq d'Tasik

yang tadi sebelah petang,malam time kenyangkan perut. 
tapi bayar lah ehhh. sangat best dan berpatutan ^_^

kat belakang tue tasik,cantik taw tapi kitorg alas surat kaba je mls nak mkn atas meja. hihi


ni group lain,batch same

yummmmmyyyyyyyy..

ini brader yg tolong settlekan last ikan ikan yang ade sbb kami dah mls plus kenyang. HAHA.

ni tetamu VIP. tolong habiskan makanan. takbaik membazir.
tahniah alias menang third place pertandingan nasyid (:
*gambar goyang sbb saje fokus dkt due org yg baju putih tue. hihi

jengjengjeng..sempat lagi. thnx ilyia for this snap. :D

dan balik apartment masuk bilik trus nmpk nie. tq jgak fara sayang(:


okey dah abes.

sebelum terlupa 
Salam Maal Hijrah1433H
semoga tahun baru ini kita mendapat lebih keberkatan dan
banyak membuat amal.InsyaALLAH.

okbai.


No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak