Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Hi! Malacca.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Monday, December 26, 2011

Hi! Malacca.

yeah aku penat baru balek dari melaka tadi,anta sahabat tercinta (;
assalammualaikum.
tp yg ni update melaka last week.
17/18 dec 2011

i lup u hihi
meng/sue/anis/dian/dj
beca? ini tempat dia.

motif?

eh eh mane nak pandang ni? haiyaaaaaa. hihi

we was here. Konon lahhhh. 
Pantai apa? Sumpah aku tak pernah pk nak ingat. hihi

"aku lah manusia paling tampan seantaro benua. muahahaha!"
aku cakap pasal mamat GSC tue lah. gatai.

bangunan ni nama ape?
entah.

keta api tanah melayu.

sampai tahap tak cukup tidur, ini makan dia.keke

yang ni kubu ape?
A'Famosa ea?
patutla sejarah cukup cukup makan je. -.-''

time shoot mereka punya, aku mangsa!

aku suka gambar nie sbb aku yang amik. hehe

buah tangan dari melaka utk diri sendiri. HAHA.
last sbelum bateri camera abes.

Goodbye malacca, see you next time.
mungkin dengan amoi yang mungkin tega jeles membaca entry ini sekarang.
hehe.
okbai.

1 comment:

Mazirah Majid said...

Ishhh mana kau tau aku tengah jealous? Hahaha. Aku jealous sambil gelak gelak tengok si Dj dgn Meng. Korang belajar dekat senang jumpa. Aku belajar jauh :( Ah tak kira sabtu ni jumpa!!!

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak