Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Minggu Penat.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Wednesday, January 18, 2012

Minggu Penat.

puhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
naseb bek tak berhabuk.

assalamualaikum(:
apa bikin? dah makan dah mandi? ke tengah korek hidung? kekekeke.

kalau buat event macam ni tiap sem pon okey juga. dapat buat mcm mcm sama sama
erat ukhwah lagi kan. 
tapi kalau ade yang tak join macam mane?
senang je, time die buat event kite buat mcm tak exist.
muahahahhahahaha.

lepas event Shift your Paradigm ade aktiviti Sukan sebelum fajar terbit ade qiamullay. sorry tak reti eja. tettttt.
penat mmg penat sebab masing masing sibuk dengan mid term assignment then next week afta raya cina final. tak sabar nak sudah.wish me luck ok. 4 flat. hehe. okey, enjoy gamba (:

netball
muke terlebih happy macam ni jadinyeeee..
naib johan pon okey watttt, kau ade? HAHA
p/s: mmg xsuke tgk kamera. hihihi

Red warriors.. ^__*
(tak sia sia aku leader tetttt)

okey esok malamnya aktiviti bersama batch sendiri sahaja.
B'bq.
 sekali lagi di tasik.


dorang due ni la paling over.

yang ni paling ensem. ehhhh, yeke? muahahaha.



jelita

jejaka.

okbai.
xde idea nak type ape.

hye final!

No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak