Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: chocolate's story 4.0

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, March 16, 2012

chocolate's story 4.0

hye hye assalammualaikum!
beta bz la sekarang nyah..
meeting la assignment la project's paper la. 
dugaan ati beta! haikkkks. hihi
beta nak update story morry chocolate cap nerty je. ;p

ini model beta,model chocolate cap nerty.
cute kan?
tengok la model siapa. hehe.


chocolate 1.0
chocolate ini untuk bestie beta bernama Amirul Shafiq al kucing al gatal. HAHA.
sempena bufday die yg dah lepas dua bulan lepas. hihi
sorry dear,chocolate masih ada bersama adinda kamu.

chocolate 2.0
ini pula untuk adik kesayangan beta dan merupakan adik bestie beta .
namanya Fahmi, tapi capital H beta hilangkan hihi
sempena ulangtahun kelahirannya ke 20.
dah besar rupanya dia. ;p

chocolate 3.0
chocolate gengKite! beta bekalkan untuk hanis sayang.
tulus ikhlas dari dalam  jantung .hihi

 chocolate 4.0
versi "Good Luck" untuk kawan sekolah beta.
dia sedang menjalani last sem examination.
sebab dia dengan beta sangat baik beta pon murah hati bagi dia.
shahrin, untuk kau sorry tak se"cute" aku. hihi

semua acuan dan bentuknya sama saja.
al maklumla beta baru je berjinak jinak membuatnya.
tapi rasanya?
jgn tanya beta,tanya mereka.

okbai.


No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak