Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Am I Jealous? ( to my ex-bf who already have another gf )

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Thursday, April 19, 2012

Am I Jealous? ( to my ex-bf who already have another gf )

Assalamualaikum w.b.t ... 
 
title macam hareeeemmmm. hehe. relax bumiputra commerse dekat aja. ehh,wat iklan free plak dah. maaf, tengah serabut giler memikirkan midterm Arab esok. tengah study tapi xmasuk masuk. tomorrow i will die,slowly. Scared!
 
orait, back to the hell title. wow. Am i jealous? yes, i am. nak tahu kenapa? jeles la beb awek die semart. belajar kat oversea,aku belajar seberang tol sungai besi je beb. uhhhh. sumpah terasa macam aku xguna bg die. mengutuk diri sendiri,haiaaayyyyya. act kan aku happy giler die sayang bebenor awek die tu haaaaaa..sangat tak sangka buaya simpang renggam tu jadi romeo akhirnya. sangat taksangka okay #serius. (sambil lampu study terang benderang hadap aku)
 
aku mmg stalker pon,tapi takdela aku stalk ex aku ni ha.aku dgn die still kawan macam biasa, cool tak aku? perasan mmg penting dlm diri ye. memang bestla tengok die happy camtu even dah satu due tiga (aku tengah kira ) owh ye hampir tiga tahun kot memori indah dengan die end. banggang jugak sebenarnya cara aku end dgn dia. (tayah ceta,wat malu je) yang best, aku mula kenal die time membe webcam dengan die,aku baru bangun tido then he said "kawan kau ke? cantik. " aku sure mate die ade problem,bru bangun tido kott tp  aku dengan tak sengaja senyum plak dengan airliurbasimemelehtaksudahlagi. HAHA.

dengan status update fb yang sweet sweet utk aweknye buat aku ase bungabunga, ehhh kau plak yg bungabunga pesal kan? HAHA, mcm taktahu plak, i am happy for guy who finally get his correct love. he is lucky cos not meant to be together with me. APTB. haha. kesian kan aku,tapi sape swoh aku "tafaaakkkkk" kawan dia sendiri. finally break jugak. sekarang single not available. entah hati sayang eheeemm je. :D tbetbe galak aku sengeh.


pesanan ikhlas dari penaja lokasi belogretakciknerty

bila tahun nak masuk 21 ni la buat aku ase cam malasnye nak fikir bf bf,couple ,love and so on lahhhh. fikir future husband ade jugak. fikir je, Jodoh rashia Allah. hari hari doa nak capital M jadi "sepatu" pon if bukan jodoh nak buat camne. Allah know everything. sehari tak contact mcm xsenang duduk. sedapkan hati sendirila gamaknya. HAHA.

and now, its not a time to take seriously thinks about my ex. i only thinks about my owns' heart. kalau dlm malay version jantung aku maksudkan hati serta perasaan. okay,boleh sepak aku. (eh,tadi katak tu buat aku jerit gedik tepi masjid malu T_T) terlintas plak sal katak. my heart said that she love him, she always need him but indeed she know he's not hers. berapa kali die cakap sayang pon kalau tak prove kan susah beb. wa ni heartless, lelaki sweet ajak kua pon tanak. sah kan aku gila.
 
okay, i am not desperate to have bf or seangkatan dengannya but when i text him.. (cant type, shy ) huhu.
do you read this? malu. huhu. He know how i feel, how i care and bla bla bla. takperlu la nak tanya how much i love him kan? itu rahsia hati. share dengan pencipta hati saja. and the last word to him, if you have someone special than i'll have too. same same happy gitu. sweet macam you XD

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak