Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: dalam dalam.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Friday, April 27, 2012

dalam dalam.




Assalamualaikum w.b.t ... 
 
syukur pada Allah masih lagi dikurnia deria untuk rasa senyum.walaupun pahit untuk ditelan,pahit jugaklah seri penyembuh.(macam lari je bunyiknye,tibai jela)mahu saja luahkan segala isi hati tapi bila terkenangkan depan belakang atas bawahsepupu sepapat kawan kawan seangkatan dan segala orang dalam dunia web bakal meneliti bait kataku jadi tekan tekan dan akhirnya backspace backspace backspace,
baik log out terus!
rasanya mahu saja aku delete akaun facebook empunya nama Suhana Nertism.
bukan mahu lari dari masalah tapi bila pikir dalam dalam, facebook dah xfunction bg aku.
may connected between me and others good friend? talktomyhand!
yang baris atas ni aku type ptg td,ni aku smbg smule dah mlm pon. sambil dengar lagu "here without you"
fikiran memang tengah serabut. tapi tadi aku dok usha komen lame2 kat timeline fb tu,
kelakar la jugak. ade satu pic tag si capital M, tahun 2010. lama jugak kita dah jadi kawan kan.
time tengok pic tu sengeh sorang sorang, time tu aku dengan kau sme sme tga double. means tga in crush.
kau nampak comot tapi cute gila. haiiii,asal aku suke sangat kau ni????bagitau aku.
ehhh,jgn merepek lebih lebih dalam blog ni. MALU!
The best damn things tadi, aku kol tanya sal die tapi lastlast die tanya sal org tue. urmmm
kesiannya aku. tp aku coooolllllllll. org tu bestfriend die,bestfriend aku. ^^ orait bebehhhhh. chillax.
satu benda lagi, im getting sick when everybody talk about kawen kawen kawen. Helllooooooo!
Im not ready yet. korang nak berangan kawen dgn sape,pelamin mcm mne go on la. tayah ckp kt aku.
Target aku, grad degree then kerja,wat part time master. semua dlm tempoh 3 tahun lagi tau. 3 tahun tu boleh jadi macam macam lahhhhh. <--- ni la satu sbb knp aku takot nak in a relationship tp aku sayang dia.
ape pon pahit aku telan dlu then senyum dalam dalam.
dalam dalam ati aku pasti ade senyum.
sebab dia bagi pahit aku tukar jadi senyum.
senyum aku utk die.
sebab aku suka tengok die senyum.
terima kasih(:

senyum dalam dalam hati bungabunga(:




No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak