Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Eid and Open House.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Tuesday, September 11, 2012

Eid and Open House.

Assalamualaikum w.b.t ... 
 
sebelum tue nak nyanyi skit..
 berlalu lah sudah ramadan sebulan berpuasa..kain pelikat la lala la..
ehhhh..tercampo lirik ;pp
ape nie..lama sangat tak menaip beku otak agaknya..haishhh
byk masalah ==''

dah nak abes raya bru nak update sal raya..ermmmm.
Happy Eid everyone!

dan sebenarnya tiada gambar raya bersama keluarga tercinta kt saya..kerna
saayaaaaaa...saaaayyyaaaaaa...dengan tidak sengajanya terlupa nak ambik memory card camera tercinta di ruang lappy sayaaaaaa...makaaaaaaaaaaa...
semua photoshoot raya berada di tangan cousin tersayang..muahahahhaha!

dan ini sajalah satu satunya gambar tuan punya blog yg ade dlm simpanan lappy delly pinknya..
pd ari raya pertama...huduh gamaknya!
 
okay sudah, kite berbicare mengenai open house..yg terjadi sebanyak empat kali di rumah kediaman encik Norbit Hassan .
 
 this i my first two person that i invited to my house. tp ni bkn uma saya ye.
ini Pavi tempat shopping saya. ^^

my bestfriend yg tak pernah miss dtg beraya. (:
ohhh! raya 2012 tahun 21.

Us! (;

my housemate open house at Ampang. tq fara (:
 
 the makan makan for third open house.
Here i with my sister on the third open house at our house.
i wear merah,you wear biru..i marah you should be cool. 
hehe ;p

and this is when my kawan kolej beraya di rumah. just a simple menu..sorry guys!

okay,itu saja. byk lg event menarik nak update tp xsempat.
sgt byk keja utk dibuat utk final sem nie. ye ye!
aku tga pening kepala fikirkan course ape yg nak apply tok degree nnt.

ermmm, utk bestie..
this is the 3rd years for being your bestfriend but you never come home!
errrrr,ble nak dtg ni? cc @amirulshafiq


No comments:

 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak