Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: food'sporn : Kimchi

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Wednesday, January 16, 2013

food'sporn : Kimchi

Assalamualaikum w.b.t ... 
 
Ini entry pertama mengenai makanan. Penah makan Kimchi tak? Sekarang ni mst ramai yang tahu ape tue Kimchi, well sape suka K-Pop, korean movie mst tahu kimchi ni ape. kan kan? (;
Unfortunately, aku xminat K-Pop dan bukan peminat tegar korean movie tapi amat suka makan makanan mereka. Makan selalu teringin nak buat dan masak sendiri, so aku buat.
Nak try tak? resepi ni dari Youtube. 
bolehla search if nak tengok lebih details.
 
Kimchi Jigea & Korean bbq.
 Click sini utk resepi


Malas nak buat sendiri? Nak try makan?
Kalau duduk area KL boleh la singgah makan dekat

Food Republic, Pavilion Kl
atau
Asian Taste Food court Times Square Kl (if xsilap)

inilah Kimchi buatan sendiri. HIHI



 
 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak