Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: Untuk Lelaki daripada aku.

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Monday, April 08, 2013

Untuk Lelaki daripada aku.

Assalamualaikum w.b.t ... 
 
Entry gambar utk share.
 
 
Gambar dari sumber fb.

First, aku bukanlah sebaik malaikat tak sejahat setan..aku manusia biasa macam yang lain jugak
banyak lagi kurang dari segi agama.
Tapi tu lah lelaki..
tak faham aku.
Biar jadi diri sendiri, jgn hipokrit
Tak pakai macam ustazah tak bermakna aku jahil kan?
I just be what Am I, Who Am I.
Allah knows everything.

Perempuan berpurdah- tak semua macam statement atas tue tp yang aku kenal macam tu la.
Kita tak boleh hukum seseorang, apa yang kita buat between us and Allah.

Selamat beramal (:
 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak