Dashboard | +Follow

belogretakciknerty: *BAHAGIA*

With the name of Allah

The most Gracious, The most Merciful.

|

You are an island, I just a little boat.

Tuesday, August 16, 2016

*BAHAGIA*

 
*BERHABUK*
 
Bahagia? Bahagia tu kan subjektif, dalam banyak perkara boleh buat kita bahagia. Dapat makan ais krim chocolate mint pon bahagia apa :DDD Bahagia jugak lah yang bikin perut gua makin membesar dengan lemak tepu, no more pack but fats hahaha. Tenang jiwaku bila kau di sisi dalam dakapan ku buat ku mati eh eh, ternyanyi pulak. OMG. HAHAHAHA. Sah tak berapa normal. Okay okay bahagia. Bahagia bila tengok orang bahagia, bahagia bila tengok si dia senyum bahagia, bahagia bila si dia makan masakan kita pastu cakap sedap pastu nak lagi eh eh eh hehe, bahagia bila dia sanggup sacrifice time untuk bersama, bahagia bila dah mula tetapkan matlamat dalam perhubungan, apa lagi? Tentu lah, bahagia dengan pertemuan yang di takdirkanNYA. (tayah gelak, tak pro lagi macam dia punya bahasa jiwa tengah pagi buta) Bahagia yang datang dan lahir ikhlas dari hati,terima kasih bahagia :D

*******************

i do love you

tell me, how can i forget all those memories that we created together
tell me, how can i put away all those memories from my dream at night
tell me, how can i not to miss you everytimes

p/s: because i thinks he so sweet. i love you eaju to the moon and back ^_^
 

Designed by Cik Nerty Si Jari Conteng | 2013 BelogRetakCikNertyLensaRetak